Un fost poliţist din Gorj a făcut zeci de împrumuturi la CAR cu acte false VIDEO

Un fost poliţist din Gorj, angajat acum la o primărie din judeţ, a făcut zeci de împrumuturi la CAR, după ce a falsificat actele şi semnăturile colegilor săi, dar şi pe cele ale unor localnici. Pentru că nu a plătit ratele, oamenii s-au trezit cu somaţii. Poliţiştii i-au deschis dosar penal, însă bărbatul este de negăsit, informează România TV.

16 sept. 2015, 05:58
Un fost poliţist din Gorj a făcut zeci de împrumuturi la CAR cu acte false VIDEO

Am primit acasă o somaţie prin care îmi aduceau la cunoştinţă că am de plată o sumă de 8.000 de lei., reprezentând împrumut CAR neachitat. Eu nu am făcut niciodată împrumut la acel CAR„, a spus un bărbat.

Aceasta este doar una dintre victimele fostului poliţist care din 2012 şi până acum a făcut zeci de împrumuturi cu ajutorul unor acte false.

Eu am mai fost membru CAR, dar nu am avut eu împrumutul acesta, colegul a mers şi l-a făcut în numele meu. Am înţeles că trebuie să-mi achite suma pe care a scos-o. A scos 120 de milioane„, a spus un alt bărbat.

Primarul s-a trezit că trebuie să explice cum a ajuns semnătura lui pe adeverinţele giranţilor.

Nu sunt implicat în această problemă. Doamne fereşte de aşa ceva şi sincer îmi pare rău pentru această imagine proastă pe care omul Ion Motorga a făcut-o instituţiei şi cetăţenilor din comună„, a declarat Ovidiu Pungan, primarul din Bălăneşti.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, însă funcţionarul este de negăsit de câteva zile.

Citeşte şi Un viceprimar din Constanţa, reţinut pentru şantaj