Un fost securist din Bucureşti s-a împuşcat în cap cu un Kalashnikov VIDEO

Gest de neimaginat al unui bărbat de 70 de ani din Bucureşti. Acesta s-a împuşcat în cap cu un pistol semiautomat, în apartamentul său.

06 iun. 2015, 05:36
Un fost securist din Bucureşti s-a împuşcat în cap cu un Kalashnikov VIDEO

Tragedie în București, unde un fost angajat al serviciilor secrete și-a luat viața, împușcându-se în cap cu un Kalashnikov, potrivit România TV.

Citeşte şi Ca-n filme: L-au împuşcat de cinci ori, dar el continua să meargă. VIDEO

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său, fiind rănit la cap cu arma lângă el de un prieten de-al său, care a anunțat și poliția. Curios este faptul că vecinii nu au auzit niciun zgomot. Oamenii legii au sosit la locul faptei în jurul prânzului și l-au găsit pe bărbat mort. Cel care avea grijă de bătrân le-a spus că împușcătura a fost mortală. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, iar vecinii săi spun că acesta nu se simțea tocmai bine, mai ales că soția lui murise de curând. Recent, el consuma alcool din ce în ce mai des. Fiind fost angajat la securitate, deținea arma în mod legal. Cea mai plauzibilă pentru anchetatori pare varianta sinuciderii, însă aceștia nu scot din calcul nici varianta unei crime. Cazul a fost preluat de serviciul omoruri de la poliţia capitalei.