A MURIT la doar 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. După câteva ore au decedat tatăl şi unchiul acestuia!

Tragedie în America de Sud! Deibert Guzman, fundașul de 25 de ani al lui Universitario Beni, a pierdut primul lupta cu COVID-19, iar la câteva ore s-au stins tatăl și unchiul său!

29 mai 2020, 12:34

Tragedia a impresionat lumea fotbalului în Trinidad, oraș cu 130.000 de locuitori și capitală a departamentului Beni. Trei membri ai familiei Guzman au decedat, unul după altul, la interval de doar câteva ore!

Tatăl antrenorului de la Aston Villa a murit infectat cu Covid-19

Primul care a pierdut lupta cu COVID-19 a fost Deibert Roman Guzman, 25 de ani, fundaș la Universitario, locul 6 din 7 în grupa B din Nacional B (liga secundă). Fostul promițător jucător la naționala U15, U16 și U17 acuzase primele simptome ale bolii pe 15 mai, iar infecția pulmonară s-a agravat foarte repede. Și-a lăsat în urmă soția și doi copii.

Un fotbalist legendar, răpus de Covid-19

Belizario Roman, tatăl fotbaistului şi trezorierul lui Beniana, un mic club în Trinidad, a luat boala, iar evoluția i-a fost fatală. N-a scăpat nici unchiul Luis Carmelo Roman, care până acum câteva luni lucra ca director tehnic la Deportivo Perequije (Primera A), după ce a fost și în stafful naționalei.