Un fotbalist a murit pe teren la doar 20 de ani. Prin donarea de organe a salvat alte două vieţi VIDEO

Antonio Loiacono, un jucător de fotbal australian, a murit după un ce s-a prăbuşit pe teren în urma unui contact cu un adversar la primul meci al sezonului. Transportat la spital imediat după accident, sportivul a fost declarat în moarte cerebrală, dar familia a aflat că va salva două vieţi.

24 apr. 2023, 17:46
Un fotbalist a murit pe teren la doar 20 de ani. Prin donarea de organe a salvat alte două vieţi VIDEO
Un fotbalist a murit pe teren la doar 20 de ani. Prin donarea de organe a salvat alte două vieţi

Un fotbalist a murit pe teren la doar 20 de ani. „Lovitura a fost atât de violentă încât a intrat în stop cardiac pe loc. Doctorul ne spusese că presiunea cerebrală şi hemoragia vor creşte şi că în mai puţin de 24 de ore va fi în moarte cerebrală”, a declarat Jack Loiacono, fratele sportivului, unui post de televiziune local. Antonio Loiacono a fost declarat în moarte cerebrală duminică după-amiaza, dar familia a aflat că va salva două vieţi. „El este donator de organe. Salvează un băieţel şi un tânăr de 19 ani, şi chiar dacă suntem trişti, asta e o veste bună”, a mai precizat fratele său.

Citeşte şi: COVÂRȘITOR! Șoferul unui Smart a murit pe loc după ce s-a izbit cu mașina minusculă de un TIR! Autovehiculul-conservă i-a devenit sicriu șoferului de 40 de ani! Imagini terifiante!

O altă tragedie care s-a petrecut tot în Australia este decesul jocheului Dean Holland, care a murit în urma rănilor suferite după ce a căzut în timpul unei curse la Hipodromul Donald din Victoria. „Dean Holland a fost unul dintre cei doi călăreţi căzuţi de pe calul lor în cursa de deschidere. El a fost imediat asistat de paramedicii de pe hipodrom, însă nu a putut fi salvat din cauza naturii rănilor sale”, a anunţat Racing Victoria într-un comunicat. În vârstă de 34 de ani, fiul fostului jocheu Darren Holland, a câştigat luna trecută Newmarket Handicap, precum şi Adelaide Cup în 2015 şi 2019.

Citeşte şi: O tânără de numai 28 de ani a murit pe masa de operație, în timpul unei intervenții chirurgicale la stomac. „Dormi, îngerul meu, te voi iubi pentru totdeauna”