Un fotbalist CELEBRU, salvat de pompieri după ce a căzut într-un râu

Momente penibile pentru Gary Mackay-Steven, fotbalistul lui Aberdeen. Acesta a fost scos de pompieri din râul Kelvin, aflat în oraşul Glasgow, după ce a căzut acolo fiind, probabil, sub influenţa băuturilor alcoolice, scrie BBC.

29 aug. 2017, 05:48
Un fotbalist CELEBRU, salvat de pompieri după ce a căzut într-un râu

În momentul în care a fost găsit de către pompieri, Mackay-Steven (26 de ani) suferea de hipotermie şi a fost transportat la spitalul Regina Elisabeta. Clubul Aberdeen a confirmat că fotbalistul a fost tratat şi se recuperează bine, la domiciliu. Incidentul a avut loc în apropierea podului Benalder, aflat în vestul oraşului Glasgow, în jurul orei 2:30.

„Clubul îşi exprimă mulţumirea faţă de serviciile de urgenţă implicate în salvarea lui Gary. Nu vom mai comenta acest subiect pe viitor”, se arată într-un comunicat oferit publicităţii luni de către conducătorii echipei Aberdeen.

În acest sezon al campionatului scoţian, Gary Mackay-Steven a strâns şapte meciuri, un gol şi două pase decisive pentru Aberdeen. Mijlocaşul a mai trecut pe la Ross Couty, echipa sub 18 ani a lui Liverpool, Fulhamn U23, Aidrie United, Dundee United şi Celtic Glasgow.