Un fotbalist de la Dinamo a sfidat izolarea. Infectat cu coronavirus, sportivul a plecat să se distreze la munte

Un jucator de la Dinamo, Vali Lazăr are coronavirus, dar e cu familia la munte, desi DSP i-a impus să rămână acasă! Lazăr a efectuat doar două teste, ambele fiind pozitive. DSP a stabilit că toti jucătorii trebuie să stea în izolare, începând cu 22 iulie, până pe 5 august.

27 iul. 2020, 07:51
Un fotbalist de la Dinamo a sfidat izolarea. Infectat cu coronavirus, sportivul a plecat să se distreze la munte

Valentin Lazăr este unul dintre jucătorii lui Dinamo care este confirmat cu coronavirus si este obligat să stea în izolare. Numele lui a fost confirmat încă de pe 16 iulie de oficialii clubului. Au apărut informatii, preluate de România TV, că acesta nu ar fi respectat decizia Directiei de Sănătate Publică a judetului Ilfov, care pe 22 iulie a trimis o informare oficială către Dinamo, prin care anunța că toti jucătorii si staff-ul echipei trebuie să stea în izolare acasă, timp de 14 zile, indiferent dacă acestia sunt pozitivi sau negativi.

Citeşte şi COVID-19 a ajuns a şasea cauză de ces la nivel mondial. În 2020 a provocat mai mulţi morţi decât hepatita, drogurile sau alcoolul

Vali Lazăr, împreună cu sotia, au postat in weekend mai multe fotografii în care apăreau la o fermă, împreună cu cei doi copii. Până acum, Lazăr a efectuat două teste, pe 14 si 16 iulie, ambele fiind pozitive. Acesta a anuntat conducerea clubului, dar si Directia de Sănătate Publică că preferă să stea izolat la domiciliu si nu la spital.

Totuşi, situatia lui Lazăr şi a jucătorilor de la Dinamo este mai complicată, DSP a stabilit că la Dinamo a fost un focar de infecție si toti trebuie să stea în izolare, începând cu 22 iulie, până pe 5 august. Sotia fotbalistului a avut si o reactie dupa incident, a venit cu precizări şi spune că de fapt au o proprietate la munte, şi că fotografiile sunt de la locuinţa lor.