Un fotbalist fără inimă. A îndrăznit să înscrie, când portarul advers era lovit, la pământ VIDEO

Un atacant din prima ligă din Peru a marcat un gol ruşinos, fiind la fel de blamabil ca Luiz Adriano, care în noiembrie 2012 dădea dovadă de o lipsă crasă de fair play, în Liga Campionilor. Piero Alva a marcat, deşi portarul advers era în imposibilitatea de a se apăra.

20 feb. 2013, 09:37
Un fotbalist fără inimă. A îndrăznit să înscrie, când portarul advers era lovit, la pământ VIDEO

N-au trecut decât trei luni de când Luiz Adriano, de la Şahtior Doneţk, a făcut unul dintre cele mai nesportive gesturi din istoria Ligii Campionilor, înscriind într-un moment când ar fi trebuit să le ofere mingea adversarilor, că gestul său a fost preluat cu mai mare lipsă de sportivitate în campionatul statului Peru.

Atacantul Piero Alva , de la Cesar Vallejo, -a arătat total insensibil la suferinţa portarului celor de la Union Comercio, a insistat să înscrie şi chiar a reuşit acest lucru. Goalkeeper-ul, Juan Flores, s-a prăbuşit pe gazon după ce a prins mingea şi e puţin probabil să fi simulat accidentarea, fiindcă echipa sa era condusă cu scorul de 1-2.

Profitând de momentul că mingea a fost lăsată pe gazon, Alva a comis cel mai lipsit de fair-play al anului. „M-am gândit să-i dau una şi apoi să mă retrag din fotbal„, a spus portarul, după încheierea partidei.