Un fotbalist s-a urcat BĂUT la VOLAN şi a provocat un ACCIDENT GROAZNIC. Şi-a băgat căpitanul de echipă în SPITAL

Richard Keogh, 33 de ani, căpitanul lui Derby County, a suferit o accidentare la genunchi, care îl va ține departe de teren pentru tot restul sezonului, după un accident rutier provocat chiar de unul dintre colegii săi.

01 oct. 2019, 18:47
Un fotbalist s-a urcat BĂUT la VOLAN şi a provocat un ACCIDENT GROAZNIC. Şi-a băgat căpitanul de echipă în SPITAL

Tom Lawrence (25 de ani) s-a urcat băut la volan și a lovit cu mașina un stâlp. Oficialii lui Derby County, echipă care se află pe locul 18 în Liga a 2-a engleză, au anunțat că Richard Keogh nu va mai putea juca vreun meci în acest sezon.

„Jucătorii respectivi au făcut parte dintr-un grup care a ieșit în oraș pentru a lua cina, împreună cu staff-ul echipei. Cei mai mulți dintre jucătorilor s-au comportat responsabil și au plecat în jur de ora 20:00, însă, cei implicați în accident au rămas mai mult și au continuat să bea. Ar fi trebuit să știe când să se oprească și chiar au refuzat oferta altor colegi de a fi conduși acasă. Ei au ales să continue să bea”, este comunicatul lui Derby County.

„Ca urmare a unui accident rutier, în care Tom Lawrence se afla la volan, sub influența băuturilor alcoolice, căpitanul Richard Keogh s-a accidentat și va rata tot restul sezonului”, a fost anunțul făcut de oficialii lui Derby County.

Derby County va deschide o procedură disciplinară împotriva celor doi jucători, ca urmare a comportamentului iresponsabil de care au dat dovadă.