Un funcţionar de la APIA Satu Mare a decedat la serviciu din cauza epuizării

Un angajat al APIA Satu Mare, despre care colegii spun era suprasolicitat pentru că lucra chiar şi 12 ore pe zi, a fost găsit de colegi fără suflare în birou. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit întins pe jos, în birou, dar deși medicii de pe Ambulanță au sosit foarte repede nu s-a mai putut face nimic.

05 iun. 2015, 06:21
Un funcţionar de la APIA Satu Mare a decedat la serviciu din cauza epuizării

Bărbatul avea 63 de ani şi lucra la APIA Satu Mare de aproape 10 ani. Era un angajat extrem de dedicat, cu o seară înainte plecase la ora 20 de la birou, iar a doua zi a venit primul la muncă.

Citeşte şi: DNA a ridicat documente şi harduri de calculatoare de la sediile APIA Mehedinţi şi din mai multe primării

„Un coleg care era foarte conştiincios, acesta este şi motivul pentru care în dimineaţa aceasta a ajuns la serviciu mai devreme. Noi începem programul la 8 dar dânsul şi-a programat fermieri de la 7.30 să apuce să facă cât mai mult”, a declarat Gabriel Leş, director APIA Satu Mare.

În urmă cu câteva zile, bărbatului i se făcuse rău la serviciu însă a amânat să meargă la doctor pentru că avea mult de muncă. În această perioadă, prelua cererile de subvenţii de la fermieri. Colegii l-au găsit însă fără suflare.

Medicii chemaţi nu au putut decât să constate decesul. Ei cred că epuizarea i-ar fi provocat bărbatului, care se ştia cu probleme la inimă, un infarct. Inspectoratul Teritorial de Muncă anchetează cazul.