Un gălăţean a sunat la 112 şi şi-a reclamat soţia că a devenit agresivă după ce s-a îmbătat

Jandarmii au intervenit vineri pentru a aplana conflictul izbucnit între un gălăţean şi soţia acestuia, după ce bărbatul a sunat la 112 supărat că soţia sa s-a îmbătat, îl injura şi ameninţa.

19 feb. 2021, 16:24
Un gălăţean a sunat la 112 şi şi-a reclamat soţia că a devenit agresivă după ce s-a îmbătat
Un gălăţean a sunat la 112 şi şi-a reclamat soţia că a devenit agresivă după ce s-a îmbătat

Un gălăţean a sunat la 112 şi şi-a reclamat soţia că a devenit agresivă, că-l înjură şi-l ameninţă după ce s-a îmbătat.

„Soţul a apelat la numărul unic de urgenţă să reclame comportamentul vulgar al soţiei. Femeia, în vârstă de 49 ani, aflată în stare de ebrietate, într-un acces de furie a început să-şi înjure şi ameninţe partenerul de viaţă, iar la insistenţele soţului, aceasta nu s-a calmat decât atunci când la uşa apartamentului au apărut jandarmii. Oamenii legii au discutat cu femeia şi au făcut-o să înţeleagă că un astfel de comportament nu numai că îi afectează relaţia cu soţul, dar şi imaginea în faţa vecinilor”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi, citaţi de Monitorul de Galaţi.

Citeşte şi: Imagini incredibile într-un magazin din Sectorul 5 al Capitalei! Bărbat bătut cu bestialitate de un angajat al firmei de securitate

Un caz asemănător s-a petrecut şi în Caraş-Severin. O femeie a fost saltata de jandarmii din Reşita după ce şi-a agresat familia. Femeia s-a îmbătat şi i-a lovit inclusiv pe oamenii legii. Aceştia nu au stat pe gânduri şi au încătuşat-o imediat.

Apelul la 112 a fost făcut chiar de rudele femeii care au reclamat ca femeia i-a lovit cu pumnii si picioarele. La faţa locului au sosit poliţiştii, dar şi un echipaj de jandarmi. Când i-a vazut pe oamenii legii, atât agresoarea cât şi sora ei  i-au lovit pe jandarmi, aşa că cele două au fost încătuşate. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță, iar cele două persoane au fost transportate la spital. Jandarmii le-au amendat pe cele doua femei cu 2.000 de lei.

Citeşte şi: Bărbatul din Suceava, care şi-a bătut fiul cu sălbăticie cu o scândură, a fost pus în libertate. În trecut a făcut puşcărie după ce şi-a violat fiica vitregă