Un gardian de la Penitenciarul Bacău a murit electrocutat

Publicat: Joi, 17 Octombrie 2013 16:45 // Actualizat: Joi, 17 Octombrie 2013 16:47 // Sursa: romaniatv.net

Un ofiţer în vârstă de 36 de ani, angajat la Penitenciarul Bacău, a murit joi după-amiaza, în timp ce se afla la pescuit, la ferma care aparţine penitenciarului. Potrivit România TV, bărbatul se afla în timpul programului şi trebuia să-i supravegheze pe deţinuţii ieşiţi la muncă.

Foto: bacau.net

Un ofiţer de la Penitenciarul Bacău, pus să-i supravegheze pe deţinuţii ieşiţi la muncă, şi-a pierdut viaţa în după-amiaza zilei de joi.

Potrivit România TV, bărbatul în vârstă de 36 de ani a încercat să pescuiască într-un lac din apropiere, în timpul în care deţinuţii lucrau, însă atunci când să arunce lanseta în apă plumbul s-a înfăşurat de firele de înaltă tensiune, ofiţerul murind electrocutat.

Personalul medical sosit de urgenţă la faţa locului a încercat timp de mai bine de 45 de minute să-l resusciteze, însă nu au reuşit să-i salveze viaţa, în jurul orei 16.15 declarând decesul.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 oct 17:00
... Un ofiţer în vârstă de 36 de ani, angajat la Penitenciarul...
17 oct 16:58
...Bacău, a murit joi după-amiaza, în timp ce se afla la pescuit, la ferma care aparţine penitenciarului. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H