RĂZBUNARE din GELOZIE. Un gorjean, târât cu funia de gât prin sat de un soţ gelos VIDEO

Un bărbat de 65 de ani din Dănciuleşti, jud. Gorj, a fost legat cu o funie şi târât mai bine de un kilometru prin sat de vecin, pentru că s-ar fi dedulcit la nurii soţiei acestuia. Agresorul a ajuns după gratii, transmite România TV.

03 sept. 2014, 20:56
RĂZBUNARE din GELOZIE. Un gorjean, târât cu funia de gât prin sat de un soţ gelos VIDEO

„E capul spart pe aici, pe corp m-a legat cu funia de aici, de gât”, s-a lamentat victima variantei olteneşti a lui Othello.

Cei doi bărbaţi sunt rude, dar tânărul e foc şi pară, după ce, spune el, unchiul s-ar fi dat la nevasta lui. Chiar el i-ar fi prins pe un câmp din comuna Dănciuleşti. Bărbatul acuzat, văduv de şase ani, respinge orice fel de acuzaţie.

„E tânără, dom’le, are 27 de ani, eu om la 65 de ani… Zice că i-am cerut avansuri sexuale ei. M-am trezit lovit în cap pe la spate, eu discutam cu ea era in picioare colo, eu eram aici jos. Nu am mai ştiut de mine. Când m-am trezit, el era călare pe mine şi bătea la mine”, a relatat bărbatul.

Orbit de gelozie, soţul femeii nu s-a oprit aici. Cu o funie, l-a legat pe bărbatul de 65 de ani şi l-a târât prin sat. „El striga: Uitaţi-va, zicea ca nu poate să f… şi uite, l-am prins”, a spus cel umilit de propriul nepot.

Localnicii au năboit în stradă să asiste la umilirea bărbatului, dar se pare că erau prea absorbiţi de spectacol să intervină pentru a pune capăt sinistrei parade. „Erau toţi în stradă când a venit cu el şi l-a văzut. S-a întâmplat ca în filmele de groază. D-astea nu s-au întâmplat pe la noi”, a spus o localnică.

Omul a depus plângere la poliţie, iar agresorul a fost arestat fiind acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Agresorul a fost lăsat în libertate după o noapte de arest, sub control judiciar. Pentru umilinţa îndurată victima îi cere despăgubiri de zece mii de lei.