Un hoţ cu tupeu a escaladat blocul să fure televizoare

Tupeu şi curaj extrem al unui hoţ! A urcat pe acoperişul unui bloc de 4 etaje, apoi a escaladat un balcon ca să intre într-un apartament. Şi-a riscat viaţa pentru câteva electrocasnice şi a ajuns pe mâna poliţiei.

02 sept. 2015, 12:26
Un hoţ cu tupeu a escaladat blocul să fure televizoare

Bărbatul de 30 de ani şi-a planificat furtul. A prins un moment când proprietarii unui apartament de la etajul 4 nu erau acasă, s-a urcat pe terasa blocului înalt de 15 metri, s-a prins de acoperişul balconului şi a intrat în casă, pe fereastră. A furat 3 televizoare şi un telefon mobil, apoi a plecat cu ele chiar pe scara blocului, ca un locatar.

Hoţul a luat televizoarele în braţe şi le-a dus la amanet. A fost însă surprins de camerele de supravehhere şi a ajuns pe mâna poliţiei.

„Prejudiciul se ridica la suma de 6.000 de lei, acesta a fost recuperat in totalitate de politisti. Barbatul a incercat să valorifice bunurile sustrase”, a declarat purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar judecătorii au decis să-l cerceteze sub control judiciar. Nu este prima dată când hoţul are probleme cu legea, în 2009 a fost eliberat din închisoare unde a ispăşit o pedeapsă de 7 ani pentru tâlhărie.

Citeşte şi: Li s-a dus vestea în toată Italia: Doi români, prinşi cu SALAM furat în CHILOŢI VIDEO