Un hoţ de maşini şi-a pierdut viaţa după o urmărire ca în filme cu poliţia VIDEO

Cursă fatală pentru un tânăr din Braşov. Bărbatul era urmărit de poliţişti pentru că furase o maşină. A vrut să scape de oamenii legi şi a pornit într-o cursă nebună. A pierdut controlul volanului şi a intrat într-un camion.

16 apr. 2014, 06:06
Un hoţ de maşini şi-a pierdut viaţa după o urmărire ca în filme cu poliţia VIDEO

Tânărul urmărit de poliţişti furase cu o zi înainte o maşină dintr-o benzinărie din Braşov, informează România TV. El a fost identificat în trafic pe drumul ce face legătura între Braşov şi Târgu-Mureş, în Pădurea Bogății. Poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar tânărul a gonit nebuneşte. După o urmărire de 13 km a pierdut controlul volanului şi a intrat sub un camion tras pe dreapta tot de politişti.

Citeşte şi Un mort şi şase răniţi, după ce două maşini s-au tamponat violent

„Poliţia a făcut filtru aici. A oprit camionul ăsta. El a venit din spate cu viteză şi a intrat fără să frâneze, fără nimic. Era urmărit”, a spus un martor la accident. Impactul a fostul unul extrem de puternic. „Staţionam şi a venit din spate şi m-a lovit. Eu eram oprit de poliţie. Eram în cabină. A fost un impact puternic”, a spus şoferul camionului.

„Au făcut semn să se oprească, nu a oprit la semnal, au fost nevoiţi să se frească de autoturismul care rula cu viteză execsivă şi din nefericire a intrat intr-un autocamion oprit pe DN 13”, a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Citeşte şi URMĂRIRE ca-n FILME: Un hoţ a furat o maşină cu tot cu COPILUL aflat în ea VIDEO

Tânărul a decedat pe loc, a fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a-l scoate din maşina făcută praf. „În urma imapctului deosebit de puternic bărbatul de 23 de ani a decedat. S-a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Am fost nevoiţi să tăiem bordul şi să decopertăm autoturismul pentru a scoate persoana decedată”, a spus Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Tânărul locuia în comuna Șercaia din judetul Braşov. El nu avea antecedente penale şi deţinea permis de conducere