Un hoţ din Suceava, prins după ce a furat a doua oară aceeaşi maşină

Un hoţ din Suceava a făcut o fixaţie pentru o maşină, iar pentru asta a ajuns pe mâna poliţiei. El a fost prins după ce a furat a doua oară acelaşi autoturism.

21 apr. 2015, 05:00
Un hoţ din Suceava, prins după ce a furat a doua oară aceeaşi maşină

Un echipaj de jandarmerie a observat în noaptea de duminică spre luni, un autoturism de teren care staţiona într-o zonă amenajată pentru activităţi de picnic din municipiul Suceava. În momentul în care jandarmii s-au apropiat de autovehiculul, doi bărbaţi au ieşit din autoturism şi au fugit în zona împădurită din apropiere. După aproximativ jumătate de oră, unul dintre aceştia s-a întors la autoturism, cu intenţia de a se urca la volan şi de a părăsi zona, însă a fost oprit de jandarmi, potrivit monitorulsv.ro.

Jandarmii au constatat că persoana în cauză este un cetăţean ucrainean, în vârstă de 23 de ani, rezident în municipiul Suceava. Fiind întrebat cu privire la autoturism, acesta a declarat că maşina nu-i aparţine şi că a sustras-o pentru a se plimba.

Vineri, bărbatul a observat un autoturism de teren parcat pe o stradă din Suceava, care avea cheile pe bord. A furat autoturismul şi a circulat cu el prin municipiul Suceava, după care l-a parcat în acelaşi loc şi a păstrat cheile maşinii. În noaptea de duminică spre luni, s-a urcat din nou la volanul autoturismului şi a invitat la plimbare mai mulţi prieteni, cărora le-a spus că autoturismul îi aparţine şi că l-a achiziţionat recent.

Autoturismul a fost predat proprietarului, care a declarat că a pierdut cheile în data de 17 aprilie şi că de atunci a folosit al doilea rând de chei, fără a sesiza faptul că maşina a fost utilizată şi de o altă persoană.