Un ieşean a incendiat maşina fostului patron, pentru că nu şi-a primit salariul

Un fost angajat al patronului de la Pensiunea Garofiţa din Iaşi, supărat că nu şi-ar fi primit drepturile salariale, a incendiat maşina angajatorilor săi. Bărbatul a fost la un pas să dea foc şi pensiunii din apropiere.

15 aug. 2014, 07:38
Un ieşean a incendiat maşina fostului patron, pentru că nu şi-a primit salariul

Pe data de 7 iulie, Ionel Bold, angajat la firma ce deţine şi Pensiunea Garofiţa din Iaşi, a mers la familia Hanganu, patronii societăţii, solicitând nişte drepturi salariale care ar fi fost restante. Între patron şi Ionel Bold a izbucnit atunci un conflict, în timpul căruia lui Ionel Bold i s-a reproşat că ar fi furat vin de la angajatorii săi. Cearta a degenerat într-un conflict fizic, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor, potrivit ziaruldeiasi.ro.

După ce s-a liniştit, Ionel Bold a mers acasă şi a consumat băuturi alcoolice în exces. Ulterior, a decis să incendieze un autoturism al familiei Hanganu, „din răzbunare”, după cum au notat procurorii. Pe timp de noapte, în jurul orei 3.30, Ionel Bold a mers la pensiune având asupra sa o cantitate de combustibil. A aruncat benzină şi motorină peste maşină, după care a aprins un smoc de iarbă arzându-se la mână în primă fază. În cele din urmă, Bold a reuşit să aprindă maşina şefilor săi.

Angajatul şi-a recunoscut fapta, însă a precizat că nu regretă ce a făcut.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat şi-a incendiat maşina după ce a fost prins că facea trafic de ţigări