Un ieşean gelos a sunat la poliţie să anunţe că fosta iubită a fost răpită. Unde se afla femeia

Un ieşean gelos a sunat la poliţie să anunţe că fosta iubită a fost răpită. După ce au făcut verificări, poliţiştii au aflat că femeia se afla în casa noului iubit, însă nu era lipsită de libertate. În cele din urmă, bărbatul a fost amendat.

14 oct. 2021, 09:17
Un ieşean gelos a sunat la poliţie să anunţe că fosta iubită a fost răpită. Unde se afla femeia
Un ieşean gelos a sunat la poliţie să anunţe că fosta iubită a fost răpită

Un ieşean gelos a sunat la poliţie să anunţe că fosta iubită a fost răpită. Potrivit autorităţilor, bărbatul se afla în stare de ebrietate şi a vrut să se răzbune pe fosta lui concubină. Femeia se află într-o nouă relaţie şi nu a fost privată de libertate.

Citeşte şi: Coadă de ambulanţe la Spitalul de boli infecţioase din Iaşi. Unele au adus şi câte doi pacienţi COVID

Un ieşean gelos a sunat la poliţie să anunţe că fosta iubită a fost răpită

Aceasta a mărturisit poliţiştilor că nu îi mai răspunde la telefon fostului iubit, nu mai vrea să vorbească cu el, din acest motiv, probabil, a şi făcut această sesizare la autorităţi.

La data de 12 octombrie, în jurul orei 15, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Popricani au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că o femeie este lipsită de libertate.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că fostul concubin al femeii, aflat în stare de ebrietate, a făcut acel apel la 112, întrucât aceasta nu-i mai răspundea la telefon.

Femeia a fost găsită de poliţişti la locuinţa unui bărbat, aceasta declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că nu se află acolo împotriva voinţei sale.

De asemenea, aceasta a menţionat că nu-i mai răspunde fostului concubin la apeluri, întrucât nu doreşte să mai vorbească cu el. Apelantul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de poliţişti“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, potrivit Ziaruldeiasi.ro.