Un important şef al Poliţiei Române, rănit în accident. Motocicleta sa a fost lovită de un autoturism

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Constantin Dancu, a fost rănit, sâmbătă, după-amiază într-un accident rutier, după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de un autoturism care nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”.

17 aug. 2019, 13:19
Un important şef al Poliţiei Române, rănit în accident. Motocicleta sa a fost lovită de un autoturism

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, sâmbătă după-amiază, un bărbat 78 de ani a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, dinspre Geamie catre Liceul Economic, şi, ajungând la intersecţie cu strada Ştefan cel Mare, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”.

În acel moment a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de inspectorul şef al IPJ Constanţa, comisar şef Constantin Dancu. În urma impactului şeful IPJ Constanţa a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital.

Inspectorul şef se afla în timpul liber şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge„, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

De asemenea, şi conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Şoferul nu a fost rănit în urma accidentului.