Un îndrăgit actor din The Vampire Diaries vine în România

Nathaniel Buzolic, actorul care îl interpretează pe Kol Mikaelson în serialul-fenomen The Vampire Diaries, va fi prezent la cea de-a cincea ediție East European Comic Con ce va avea loc în perioada 5-7 mai 2017 la Romexpo.

14 sept. 2016, 18:43

În vârstă de 33 de ani, Nathaniel s-a făcut remarcat în 2005, pe când găzduia o emisiune pentru copii la Disney Channel, „Studio Disney”. A mai avut, apoi, și câteva apariții episodice în serialele „All Saints”, „Home and Away” și „Water Rats”. Primul său rol într-un lungmetraj avea să fie cel al lui David din comedia australiană Offing David.

În 2011, lui Nathaniel i s-a oferit rolul șarmantului Kol Mikaelson, cel mai tânăr supraviețuitor al Familiei Originale, în The Vampires Diaries, serial care a creat un întreg cult în jurul său la nivel internațional. Actorul apare și în spin-off-ul The Originals.

Nathaniel a jucat și într-un episod din „Supernatural”, numit „Bloodlines”, scenariul episodului fiind inițial menit să se extindă într-un spin-off intitulat „Supernatural: Bloodlines”. Noul serial a fost propus în 2014, însă CW, televiziunea care produce „Supernatural”, a decis să nu concretizeze proiectul, cel puțin momentan. De asemenea, actorul joacă în filmul „Hacksaw Ridge”, în regia lui Mel Gibson și în care îi are drept colegi de platou pe Andrew Garfield, Hugo Weaving, Sam Worthington și Teresa Palmer. Pelicula va apărea în cinematografele din SUA în luna noiembrie.

Nathaniel Buzolic se alătură, astfel, actorilor Craig Parker („Spartacus”, „Stăpânul Inelelor”) și Tom Wlaschiha („Game of Thrones”) pentru întâlniri memorabile cu publicul din România la cea de-a cincea ediție a celui mai mare eveniment de tip convenție din estul Europei – East European Comic Con.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

Cea de-a cincea ediție East European Comic Con s-a decalat cu 6 luni, urmând să se desfășoare în perioada 5-7 mai la Romexpo. Decizia a fost bazată pe faptul că mulți dintre potențialii invitați (actori, artiști consacrați sau youtuberi internaționali) nu au putut veni la evenimentul programat în noiembrie din cauza programului încărcat din aceasta perioadă (de exemplu, filmările pentru serialul „Game of Thrones” se încheie abia la finalul lunii noiembrie).

East European Comic Con se va extinde și va dispune de o suprafață de 20.000 de metri pătrați. Evenimentul este destinat tuturor celor pasionați de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă așteaptă o zonă întreagă dedicată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar și surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO.

Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.