Un îndrăgit cântăreţ englez, la un pas de sinucidere

Cântăreţul James Arthur a avut gânduri negre, atât de negre, încât era să se lasă pradă ghearelor morţii, la doar 18 ani. Cuprins de depresie, artistul a fost la un pas de sinucidere.

03 mart. 2015, 09:04
Un îndrăgit cântăreţ englez, la un pas de sinucidere

Din 2012, de când a câştigat un talent show din Marea Britanie, viaţa lui James Arthur s-a schimbat peste noapte, scrie click.ro. Imposibilul a devenit posibil, iar artistul care luni, a împlinit luni, 2 martie, 27 de ani spune cu mâna pe inimă că experienţa concursului l-a schimbat.

Citeşte şi A făcut praf trei maşini: „Voia să se sinucidă”

„Sunt mult mai calm acum. Înainte eram stresat. Nimic nu ar trebui sa fie imposibil! În afară de a zbura, de a avea aripi. Dacă ai încredere poţi realiza orice doreşti. Mesajul meu ar fi că nimic nu e imposibil”, a declarat James Arthur.

Citeşte şi BLESTEM. Familia în care de 200 de ani nu s-a mai născut o fetiţă

Puţină lume ştie însă că James Arthur nu a dus deloc o viaţă de huzur până a ajuns în lumina reflectoarelor. Din contră. La 18 ani, fără slujbă şi o perspectivă de viitor, cântăreţul s-a gândit la sinucidere.

„Am trecut prin perioade întunecate. Dar nu vreau să vorbesc despre asta. Am fost deprimat, am trecut prin «locuri întunecate» , iar mesajul meu către oameni este că poţi scăpa de acolo, poţi să mergi înainte, să faci lucruri bune în viaţă”, a mai spus James.