Un interlop celebru, eliberat din puşcărie. Executa o pedeapsă pentru tentativă de crimă FOTO

Familia lui Nuţu Cămătaru s-a reîntregit: judecătorii care l-au scos din puşcărie pe celebrul interlop au decis să îl elibereze şi pe fiul acestuia, care era condamnat pentru tentativă de omor.

25 mai 2019, 07:48
Un interlop celebru, eliberat din puşcărie. Executa o pedeapsă pentru tentativă de crimă FOTO

Magistraţii de la Judecătoria Găeşti care în luna martie l-au eliberat pe Nuţu Cămătaru, în baza recursului compensatoriu, au decis să îl lase în libertate şi pe fiul acestuia, Nuţulică, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Familia lui Nuţu Cămătaru s-a rupt în două. Nuţulică, băiatul interopului, DECIZIE RADICALĂ FOTO

„Admite propunerea formulată de Penitenciarul Găeşti. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Balint Ion Nuţu, deţinut în Penitenciarul Găeşti, de sub puterea mandatului nr.1271/2015 emis de Tribunalul Bucureşti, în baza sentinţei penale nr. 726/2013, dacă nu este reţinut sau arestat în alte cauze. În baza art. 275 alin. 3 şi 6 Cod procedură penală: Cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului, iar onorariul apărătorului din oficiu, Lalu Liliana, în cuantum de 80 lei, conform delegaţiei pentru asistenţă judiciară obligatorie seria DB nr. 833/2019, va fi înaintat din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 587 alin. 3 Cod procedură penală. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, au decis judecătorii.

Ion Nuţu Balint a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în 2015, la şapte ani şi patru luni de închisoare, pentru o tentativă de omor comisă în septembrie 2010. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat definitiv pe Ion Nuţu Balint la şapte ani de închisoare pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a înjunghiat un bărbat în localul Million Dollars din Capitală, în septembrie 2010. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi a aplicat un spor de patru luni, fiul lui Nuţu Cămătaru având de executat şapte ani şi patru luni de închisoare. La Tribunalul Bucureşti, prin decizia din 4 octombrie 2013, Nuţulică fusese condamnat la 12 ani de închisoare.