Un interlop din Prahova, întors recent din Italia se plimbă liber pe străzi VIDEO

Un interlop din Prahova, întors recent din Italia, se plimbă liber pe străzi. Ba chiar se laudă că nu respectă izolarea la domiciliu și își cheamă prietenii în vizită.

18 mart. 2020, 13:05
Un interlop din Prahova, întors recent din Italia se plimbă liber pe străzi VIDEO

Bărbatul este din comuna Berceni, judeţul Prahova. Deşi s-a întors recent din Italia, ţara cea mai afectată de coronavirus din Europa, acesta a postat pe pagina de facebook un video în care se laudă că nu respectă izolarea la domiciliu şi, mai mult, îşi îndeamnă prietenii să vină în vizită. 

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz şi au deschis dosar penal.

„La data de 11.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Valea Călugărească – Postul de poliție Berceni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza satului Berceni, com. Berceni, jud. Prahova, o persoană care avea obligația de a se afla, în izolare, la domiciliu, fiind recent întoarsă din Italia, provincia Como, localitatea Chiassa – zonă aflată în carantină din cauza coronavirusului gripal COVID -19, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii virusului”, potrivit unui comunicat de presă.

Citeşte şi Val de DOSARE PENALE pentru românii care au revenit în ţară din zone afectate de coronavirus şi nu s-au izolat la domiciliu