Un interlop înarmat cu un cuţit a terorizat o stradă din Târgu Jiu. Sindicatul Poliţiştilor acuză faptul că în acest timp forţele de ordine trebuie să verifice persoane carantinate VIDEO

Un interlop din Târgu Jiu a semănat panică luni pe o stradă din oraş, după ce a lovit două maşini cu BMW-ul, apoi s-a înarmat cu un cuţit, s-a urcat pe plafon şi i-a îndemnat pe locuitorii din zonă să iasă afară.

29 dec. 2021, 23:30
Un interlop înarmat cu un cuţit a terorizat o stradă din Târgu Jiu. Sindicatul Poliţiştilor acuză faptul că în acest timp forţele de ordine trebuie să verifice persoane carantinate VIDEO

Tânărul s-a urcat pe plafonul maşinii şi a transmis LIVE pe reţelele de socializare. În tot acest timp, el îi îndemna pe oamenii care locuiesc în zonă să iasă afară. Reprezentanţii Sindicatului Europol au publicat imaginile violente, miercuri seară, pe pagina de Facebook.

Totodată, sindicaliştii au explicat că, în timpul în care interlopul îşi făcea de cap, poliţiştii, jandarmii şi pompierii sunt puşi de şefi să verifice persoanele carantinate sau izolate.

„În timp ce reprezentanții MAI angrenează efectivele Poliției, Jandarmeriei si Pompierilor să verifice persoanele carantinate/izolate, în ciuda faptului că nu au astfel de atribuții conform legislației în vigoare, străzile rămân descoperite.

Este și cazul municipiului Târgu Jiu, unde în urmă cu 2 zile, un individ aflat în conflict cu alte persoane a găsit de cuviință să inducă spaima în rândul adversarilor săi intrând în coliziune cu 2 autoturisme care se deplasau regulamentar, pentru ca mai apoi să alerge un tânăr cu un cuțit cu intenția vădită de a-l înjunghia.

Imaginile sunt grăitoare, iar cu această ocazie îi întrebăm pe specialiștii din IGPR care în ultima perioadă au efectuat monitorizări în teritoriu pentru a verifica dacă polițiștii sunt echipați cum se cuvine, la pantaloni cu dungă și pantofi cu toc, cum ar reuși ei să intervină la un astfel de eveniment purtând aceste elemente din componență uniformei care nu mai corespunde necesităților stradale”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

Citeşte şi: Noi detalii ies la iveală despre crima din Dâmboviţa. Ce s-a descoperit despre individul care și-a ucis soţia