Un învăţător din Giurgiu, arestat preventiv pentru că a făcut sex cu minori

Un invatator in varsta de 40 de ani, din judetul Giurgiu, a fost arestat preventiv fiind suspectat ca a intretinut raporturi sexuale si a realizat materiale pornografice cu mai multi minori, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani.

14 mai 2015, 15:36
Un învăţător din Giurgiu, arestat preventiv pentru că a făcut sex cu minori

La data de 13 mai a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Giurgiu si procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu au documentat activatea infractionala a unui barbat banuit ca ar fi racolat mai multi minori in scopul intretinerii de relatii sexuale cu acestia„, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2011 – 2015, barbatul, care este din localitatea Singureni, ar fi convins mai multi minori proveniti din familii sarace sa faca sex cu el si sa se lase fotografiati in pozitii indecente.

In urma perchezitiei efectuate la locuinta invatatorului, au fost ridicate un laptop, CD-uri si un aparat foto, in care au fost gasite fotografii cu victimele. Barbatul a fost retinut si prezentat magistratilor Tribunalului Giurgiu, care au hotarat arestarea preventiva a acestuia pentru 30 zile.Un EDUCATOR din Braşov, ARESTAT preventiv după ce a abuzat sexual mai mulţi minori.

CITEŞTE ŞI: Un EDUCATOR din Braşov, ARESTAT preventiv după ce a abuzat sexual mai mulţi minori