Un italian conducea o reţea de prostituţie, în centrul Capitalei. Proxenetul a fost reţinut VIDEO

"Vii la noi şi prinzi aripi!" era sloganul prin care un italian îşi atrăgea clienţii la salonul de masaj erotic. De fapt, bărbatul transformase salonul într-o reţea de prostituţie. Tinerele nu erau angajate legal, dar acceptaseră să întreţină relaţii sexuale cu clienţii.

07 iul. 2015, 14:45
Un italian conducea o reţea de prostituţie, în centrul Capitalei. Proxenetul a fost reţinut VIDEO

Cu cătuşele la mâini, bărbatul a încercat să se dea drept victimă şi a negat acuzaţiile. Reţeaua pe care o organizase era însă bine pusă la punct.

Potrivit România TV, italianul le monitoriza pe fete printr-un sistem de supraveghere video. Orice minut depăşit din timpul alocat era taxat suplimentar, uneori plătit chiar de către fete.

Citeşte şi O elevă de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, vedetă pe un site erotic

Locaţia aleasă pentru salonul de masaj era chiar în centrul capitalei. O firmă mică, dar care îi tenta pe clienţi să intre sau să facă o programare. Masajul se transforma într-o activitate de prostituţie în toată regula. Tariful varia între 200 şi 250 de lei, iar cei mai mulţi bani mergeau direct la italian.

Poliţiştii au descins la salon, dar şi la locuinţa italianului şi l-au reţinut. El riscă o pedeapsă cu închisoarea între 2 şi 7 ani.