Un italian este favorit pentru funcţia de antrenor al FCSB. Varianta Edi Iordănescu este tot mai improbabilă

Gigi Becali (60 de ani) și l-a dorit pe Edi Iordănescu (40 de ani) la FCSB, dar șansele ca această mutare să se facă au scăzut foarte mult în ultimele zile. Managerul general al celor de la Gaz Metan Mediaș s-a gândit mai bine și ar fi decis, potrivit unor surse Digi Sport, să nu dea curs ofertei.

29 mai 2019, 08:36
Un italian este favorit pentru funcţia de antrenor al FCSB. Varianta Edi Iordănescu este tot mai improbabilă

Walter Zenga (59 de ani), Devis Mangia (44 de ani) și Cristiano Bergodi (54 de ani) au șanse de a fi numiți ca succesori ai lui Mihai Teja. Favorit pare Zenga, mai ales că acest tehnician are și suținerea totală a lui MM Stoica, al doilea cel mai important om din club, după cum s-a autoexprimat recent într-o intervenție telefonică la Digi Sport.

Am văzut că Edi a lăsat un pic parfumul în București și a plecat înapoi! Se pare că se accesează acum o filieră italiană la FCSB. Cam așa se vede de sus, pentru că știm că are un profil aparte clubul. Dacă facem acum un clasament, cred că primele trei locuri sunt ocupate de reprezentanți ai Italiei, Walter Zenga, Devis Mangia și Cristiano Bergodi, ordinea fiind aleatorie„, a spus și Narcis Răducan, prezent în studioul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Răducan a lăsat și el de înțeles că șansele ca Edi să vină la FCSB nu mai sunt așa de mari, ca până acum câteva zile. „Nu văd surprize din acest punct de vedere, dacă 99% nu mai înseamnă 99%. Mai degrabă nu, cred că e cam hazardat procentul de 99%!„, a mai spus Narcis Răducan.

Walter Zenga s-a declarat încântat să revină la FCSB. Italianul e tentat să lucreze din nou cu Gigi Becali, cel pe care l-a invitat și la o cafea. „Da, mi-aș dori să antrenez iar în Romania!„, a spus Zenga, la Pro TV. „Uite, la Dinamo nu a mers, la Cluj e prietenul meu Dan Petrescu, la Viitorul e prietenul meu Gică Hagi, la FCSB sau Steaua nu e nimeni acum. Dimpotriva. Sunt MM și Gigi, prietenii mei. Și mai e și Duckadam, căruia vreau să-i mulțumesc, pentru că a vorbit frumos de mine și a spus că sunt potrivit pentru Steaua. Mi-ar plăcea„, a mai spus Walter Zenga.