Un jandarm aflat în timpul liber a salvat o bătrână jefuită de un hoţ de buzunare VIDEO

Un jandarm din Bucureşti a apărat o bătrână de un hoţ de buzunare, chiar dacă tocmai ieşise din tura de noapte şi se îndrepta către casă. Omul legii a acţionat imediat atunci când a văzut ce s-a întâmplat. L-a imobilizat pe infractor, a recuperat portofelul femeii şi l-a predat pe bărbat Poliţiei.

27 iul. 2014, 15:52
Un jandarm aflat în timpul liber a salvat o bătrână jefuită de un hoţ de buzunare VIDEO

Tânărul jandarm se afla în autobuz atunci când l-a văzut pe bărbatul care a furat portofelul bătrânei, potrivit România TV. Femeia şi-a scos cartela pentru autobuz şi pentru că îşi ţinea şi nepoţeul de mână, nu şi-a mai închis geanta. A fost momentul în care a hoţul a acţionat. Nu ştia însă că în acelaşi autobuz, îmbrăcat civil, era un jandarm.

În timp ce mă deplasam de la locul de muncă către casă, fiind luptător în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş”, am observat un invidivid cu un comportament dubios, în timp ce sustragea un portofel unei doamne. Aceasta l-a acuzat de furt, iar în secunda doi l-am imobilizat şi l-am predat poliţiei transport public Bucureşti. În prima fază a încercat să se opună, apoi a recunoscut că el a sustras portofelul„, a declarat jandarmul.

Hoţul a fost dus la audieri, unde poliţişti au descoperit că bărbatul este recidivist. Nu este prima dată când individul fură din genţile şi buzunarele călătorilor din autobuze.

CITEŞTE ŞI: O bătrână a fost bătută cu bestialitate de un poştaş. Află ce l-a înfuriat pe bărbat