Un jandarm din Cluj a doborât recordul naţional la FLOTĂRI VIDEO

Bărbatul din Cluj a reuşit să facă 1.419 flotări în 49 de minute, potrivit România TV. Alături de el a fost familia, prietenii dar şi fostul deţinător al recordului care l-a încurajat pe parcursul competiţiei.

10 feb. 2013, 11:06
Un jandarm din Cluj a doborât recordul naţional la FLOTĂRI VIDEO

Adrian Petre lucrează la Jandarmeria Cluj, dar în timpul liber face judo şi Sambo, disciplină la care este campion mondial. Ideea să facă peste 1400 de flotări i-a venit după ce l-a văzut pe fostul deţinător al recordului într-un filmuleţ pe internet.

„L-am văzut pe Doru că le-a facut. Eram cu Bobo şi un coleg şi am zis uite un nebun ce face. Oare eu pot? Este altceva, este o adrenalină extraordinară”, a declarat bărbatul după ce şi-a dus la bun sfârşit provocarea.

Bărbatul a reuşit să doboare vechiul record de 1.300 de flotări a lui Doru Dorobăţ. Performanţa a venit însă după luni bune de antrenament şi trei sute de flotări pe zi.

„Sunt onorat că un sportiv care reprezintă România s-a gândit să continue nebuneala mea cum a spus el. Înseamnă că şi el e mai nebun ca mine şi sunt mândru”, a spus fost deţinător al recordului, după ce la încurajat pe Adrian Petre în timpul demonstraţiei.

Familia şi prietenii au stat cu sufletul la gură pe tot parcursul competiţiei. Bărbatul a organizat acest eveniment cu scopul de a strânge fonduri pentru competiţiile de judo la care va participa în această toamnă.

Citeşte şi: L-ar face gelos şi pe Chuck Norris. Un chinez face 46 de flotări într-un singur deget VIDEO