Jandarmul lovit cu un scaun în cap la meciul Hermannstadt – Universitatea Cluj, internat în stare gravă la Clinica de Neurochirurgie

Jandarmul lovit cu un scaun în cap în timpul unui meci de fotbal de pe stadionul Cluj Arena, între Universitatea Cluj şi Hermannstadt, este internat în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca. Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă.

10 iun. 2019, 04:55
Jandarmul lovit cu un scaun în cap la meciul Hermannstadt – Universitatea Cluj, internat în stare gravă la Clinica de Neurochirurgie

Jandarmul lovit de huligani la meciul dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt a fost transportat în stare critică la spital. Acesta a suferit o fractură craniană, multiple traumatisme și contuzii. El se află internat la Clinica de Neurochirurgie, unde este în observație la Secția de Terapie Intensivă.

Totul a degenerat după ce un fan al Universităţii Cluj a intrat pe teren aproape de finalul meciului de duminică seara. Forţele de ordine au reuşit să-l scoată pe margine. În scurt timp, pe pista de atletism a stadionului au intrat și alți suporteri și de aici au izbucnit incidentele. Jandarmii au intervenit din nou si i-au împins pe bătăuşi înapoi, moment în care un jandarm a fost lovit în cap cu un scaun rupt, aruncat din peluză.

Ultraşul care a lovit cu scaunul un jandarm pe Cluj Arena avea interdicţie pe stadioane

Medicii au intrat imediat pe pista stadionului pentru a-i acorda primul ajutor jandarmului lăsat într-o baltă de sânge.

În incidente au fost prinși şi o mamă cu copilul său. Cel mic a avut nevoie de asistenţă medicală şi a fost urcat în salvarea de la stadion.

Jandarmul a fost dus la spital, unde medicii au reuşit să îl stabilizeze.