Un jucător de la FCSB habar n-avea cine e fotbalistul Dică. Momente amuzante povestite de fostul antrenor al FCSB

Jucător la FCSB între 2004 şi 2008 şi în 2011, Nicolae Dică a revenit la echipă ca antrenor secund, în 2014, în mandatul lui Mirel Rădoi. El a avut atunci surpriza să constate că nu toţi jucătorii aflaţi în lot la acel moment îl cunoşteau ca jucător, asta deşi abia se lăsase de fotbal, după o perioadă petrecută la Viitorul.

22 mart. 2019, 10:27
Un jucător de la FCSB habar n-avea cine e fotbalistul Dică. Momente amuzante povestite de fostul antrenor al FCSB

Nicolae Dică a povestit în direct la Telekom Sport un moment desprins parcă dintr-o comedie, cu un jucător al FCSB, pe care n-a vrut să-l numească, care se arăta uimit la antrenamente de execuţiile fostului atacant.

Nu am pus nici 100 de grame de când m-am lăsat, de 5 ani. Fac în vară 5 ani. Fac la sală forţă şi alerg în jur de 4-5 kilometri în fiecare zi.

Lent am fost mereu, joc cu capul eu. Aş putea să joc şi acum 10-15 minute, nu aş avea probleme. Când eram antrenor secund, un jucător de la Steaua, nu-i dau numele… Eu mă mai băgam la miuţă şi dădeam goluri ca de obicei.  Şi mi-a spus: Aşa dădeai şi când erai jucător, tot aşa multe goluri? Da, chiar mai multe„, a spus Dică, la Telekom Sport.

Dică a povestit şi un moment petrecut în perioada în care era la Viitorul, iar Gheorghe Hagi le-a arătat jucătorilor săi cum se execută o lovitură liberă: „Eram la Viitorul şi după antrenament mai rămâneam, mai băteam lovituri libere şi avea nişte adidaşi Puma cu talpa groasă. A rămas să bată cu noi şi a bătut lovitura, a dat-o în vinclu, a mai bătut încă una, zic nimereală. Mai dă o minge, tot acolo. Zic ok, gata…