Un jucător de la Slavia Praga, chemat în premieră la naţionala de tineret. Care este „lista scurtă” a lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei U21 a României care este calificată la EURO 2019, a anunţat lista preliminară a jucătorilor convocaţi pentru partida amicală cu Belgia, programată pe 15 noiembrie, la Cluj-Napoca.

26 oct. 2018, 14:11
Un jucător de la Slavia Praga, chemat în premieră la naţionala de tineret. Care este „lista scurtă” a lui Mirel Rădoi

Dintre cei cinci jucători care se numără pe lista preliminară, unul este debutant şi alţi doi revin la U21. Andrei Sîntean (19 ani), atacant împrumutat în acest sezon de Slavia Praga în liga a doua cehă, a fost convocat în premieră, în timp ce mijlocaşul echipei Perugia, Vlad Dragomir, şi mijlocaşul de la Bournemouth, Mihai Dobre, revin în echipă, după ce nu au luat parte la ultimele acţiuni.

După ce a obţinut calificarea la Campionatul European de tineret de anul viitor, tricolorii U21 întâlnesc într-un meci amical Belgia, echipă calificată şi ea la turneul final. Partida se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00.

Lista convocărilor preliminare:

  • Andrei Ionuţ Radu (Genoa FC/Italia)
  • Vlad Dragomir (Perugia/Italia)
  • Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia)
  • Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca)
  • Andrei Sîntean (FK Viktoria Žižkov/Cehia)

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final găzduit anul viitor de Italia şi San Marino va avea loc pe 23 noiembrie, la Bologna.

Sunt deja calificate la EURO: Italia (gazdă), Spania, Franţa, Anglia, Serbia, Germania, Croaţia, România, Belgia, Danemarca. Ultimele două locuri vor fi decise în urma play-off-ului în dublă manşă: Polonia – Portugalia, Grecia – Austria.