Un luptător jihadist din Siria şi-a EXECUTAT în public mama. Ce acuzaţii i-a adus femeii Statul Islamic

Un luptător din cadrul Statului Islamic şi-a executat mama în public, potrivit unui grup de expatriaţi sirieni, relatează CNN.

08 ian. 2016, 12:16
Un luptător jihadist din Siria şi-a EXECUTAT în public mama. Ce acuzaţii i-a adus femeii Statul Islamic

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, şi-a ucis mama în oraşul sirian Rakka, „capitala” de facto a organizaţiei teroriste, iar sute de persoane au privit scena, în apropierea unui oficiu poştal la care femeia lucra, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului.

Citeşte şi: Raid al coaliţiei internaţionale în Siria: 11 morţi, dintre care 8 sunt copii

Statul Islamic a acuzat-o de „apostazie” după ce fiul ei a „turnat-o”, potrivit Observatorului. Ea şi-ar fi „incitat fiul să părăsească Statul Islamic” şi voia să fugă împreună cu el. „Coaliţia va ucide toţi membrii organizaţiei”, i-ar fi spus ea.

CNN precizează că nu a putut să verifice din surse independente informaţiile făcute publice aceste organizaţii cu activitate în domeniul drepturilor omului.

Statul Islamic şi-a construit o reputaţie de organizaţie extremistă prin decapitări, execuţii prin împuşcare în masă şi incendiera victimelor de vii, în faţa camerelor de luat, înregistrări video pe care le-a postat ulterior pe reţele de socializare, scrie Mediafax.


loading...
Partenerii noștri