Un magazin din Arad, prădat de hoţi. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Doi indivizi care au furat toate încasările unui magazin de cartier din Arad sunt căutaţi de poliţişti. Cei doi au pus la cale un plan elaborat ca să-i păcălescă pe angajaţi, informează România TV. În timp ce unul i-a distras atenţia vânzătoarei, celălalt a intrat în magazin şi a fugit cu banii din casa de marcat. Spargerea a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

06 oct. 2014, 14:10
Un magazin din Arad, prădat de hoţi. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Cei doi bărbaţi au intrat separat în magazin. Erau îmbrăcaţi cu haine de firmă şi nu au trezit în niciun moment suspiciunea vânzătoarei.

În timp ce unul dintre ei a chemat-o pe vânzătoare în spate să-l ajute să pună sucurile într-o plasă, celălalt a intrat după tejghea şi a luat toţi banii din casa de marcat. La scurt timp, vânzătoarea şi-a dat seama că a fost jefuită.

Citeşte şi Jaf într-un magazin de bijuterii din Capitală. Hoţul a fost prins de agenţii de pază VIDEO

Poliţia face acum cercetări pentru a-i identifica pe cei doi hoţi.

„Imaginile au fost preluate de către poliţişti, au şi fost deja prelucrate şi sperăm ca în cel mai scurt timp cei doi hoţi să fie găsiţi”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Proprietarii vor fi nevoiţi să suporte paguba, deoarece e puţin probabil ca poliţiştii să recupereze banii furaţi, aproximativ 1.400 de lei.

Citeşte şi Un hypermarket din Slobozia, jefuit de angajaţi