Un magazin din Galaţi, jefuit de două ori într-o singură lună de hoţi mascaţi

Un magazin din Galați a fost jefuit de două ori într-o singură lună, iar prada hoților au reprezentat-o țigările găsite. Prima dată au plecat cu cartușe în valoare de 40.000 de lei, iar a doua oară, de 20.000 de lei. Polițiștii cred că ar putea fi aceiași autori în ambele cazuri. Cel puțin ultima dată, cei doi hoți au intrat mascați și cu combinezoane albe, în genul celor purtate de criminaliști, și au fost filmați îndesându-și gențile cu țigări.

09 apr. 2019, 11:38
Un magazin din Galaţi, jefuit de două ori într-o singură lună de hoţi mascaţi

În imaginile înregistrate de camera de supraveghere apar doi bărbaţi cu feţele acoperite şi mănuşi care intră în magazin şi fură aproape 200 de pachete de ţigări. Jaful a avut loc în noaptea de duminică spre luni, iar hoţii au produs un prejudiciu de 2.000 de lei, arată Mediafax. Ar putea fi aceiaşi hoţi care, în urmă cu o lună, au furat din magazin ţigări în valoare de 4.000 de lei, cred polițiștii.

„Este un dosar penal înregistrat la Secţia 5 de Poliţie pentru furt calificat. Din magazin persoanele cu feţele acoperite au luat 180 de pachete de ţigări, valoarea prejudiciului fiind de 2.000 de lei. Plângerea a fost înregistrată luni, dar a mai existat o plângere asemănătoare pe 11 martie. Atunci din magazin au dispărut tot ţigări, hoţii care purtau măşti nu au fost încă găsiţi şi s-a deschis un dosar penal pentru furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.