Un mare actor dezvăluie: Beau 14 sticle de alcool pe zi, vin, bere, whisky. Nu mă satur niciodată

Actorul francez Gerard Depardieu a acordat un inetrviu revistei franceze So Film. Cu această ocazie el a vorbit despre cantităţile impresionante de alcool pe care le consumă zilnic.

13 sept. 2014, 14:20

Gerard Depardieu are de mai multă vreme probleme cu băutura, dar modul în care el vorbeşte despre relaţia sa cu alcoolul este la fel de amuzant şi voios cum ni se înfăţişează actorul şi pe marile ecrane. De această dată el şi-a spus povestea într-un interviu acordat revistei So Film.

De fiecare dată când m-am plictisit, am băut. Acum trebuie să fiu atent, din cauza colesterolului şi a unei operaţii de by-pass. Nu vreau să mor, nu acum. Mai am destulă energie„, susţine actorul de 65 de ani.

Gerard Depardieu bea orice, nu e mofturos când vine vorba de alcool: bere, vin, pastis (un lichior cu aromă de anason, folosit şi că aperitiv, ce conţine de obicei 40-45% alcool), şampanie, vodcă, whisky.

Dacă încep să beau, nu o pot face ca o persoană normală. Pot bea 12, 13, 14 sticle de baăutură pe zi. Doctorii m-au întrebat cîât beau şi le-am spus: încep cu şampanie şi vin roşu, înainte de ora 10. Continui după aceea cu şampanie. Apoi pastis, poate joar jumătate de sticlă. Mă relaxez apoi, cu două sticle de vin. După amiază şampanie, bere şi nou pastis, ca să termin sticla, până pe la ora 17. Seara o închei cu vodcă şi/sau whisky„.


loading...