Un traficant de droguri de mare risc din Bucureşti, REŢINUT: avea acasă peste 1 kilogram de canabis

Un traficant de droguri din Bucureşti a fost reținut de procurorii DIICOT, după ce în locuința sa a fost găsită cantitatea de 1,1 kg de canabis.

09 mart. 2017, 12:20
Un traficant de droguri de mare risc din Bucureşti, REŢINUT: avea acasă peste 1 kilogram de canabis

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Marius Cristian Niculescu, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut miercuri pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, el fiind dus joi la Tribunalul Călărași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii susțin că, începând cu luna noiembrie 2016, Marius Cristian Niculescu a comercializat pe raza municipiului București droguri de risc, și anume canabis, la prețul de 60 lei doza. Drogurile erau deținute într-un apartament în care bărbatul locuia împreună cu mama sa și erau destinate aprovizionării mai multor consumatori, ce făceau parte din rândul prietenilor sau cunoștințelor sale.

Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Niculescu situată pe raza sectorului 3 din București, anchetatorii au găsit și ridicat cantitatea de 1.164 g de canabis, care are o valoare pe piața neagră de 80.000 de lei.

Acțiunea a fost realizată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, cu suportul Direcției Operațiuni Speciale.


loading...
Partenerii noștri