Un matador a fost ÎMPUNS de TAUR şi ARUNCAT de trei ori prin aer, dar a supravieţuit VIDEO

Momente şocante s-au petrecut în timpul unei coride, când un toreador i-a întors spatele taurului, iar acesta l-a luat în coarne şi l-a aruncat de trei ori în aer, până când a căzut la pământ.

25 iun. 2014, 15:36
Un matador a fost ÎMPUNS de TAUR şi ARUNCAT de trei ori prin aer, dar a supravieţuit VIDEO

Toreadorul spaniol se lupta cu taurul în arenă şi, la un moment dat, când a crezut că l-a învins, a întors spatele animalului, iar acesta s-a înfuriat şi l-a luat prin surprindere. L-a împuns cu coarnele, aruncându-l în aer de trei ori,  până când l-a trântit la pământ.

Matadorul Tomas Jose, în vârstă de 38 de ani, s-a prefăcut apoi că este mort, în timp ce colegii lui săriseră în arenă ca să îl tragă de-acolo şi să îl ducă într-un loc sigur, scrie mirror.co.uk.

Vezi şi Scene de panică în timpul unei coride din Peru: 10 persoane rănite de un taur scăpat de sub control VIDEO

Dar Jose s-a întors la luptă cu animalul masiv şi feroce şi nu s-a lăsat până nu l-a ucis. Abia după aceea, matadorul a acceptat să fie dus la spital ca să primească îngrijiri medicale pentru că avea o coastă ruptă.

De-a lungul timpului, s-au mai produs incidente asemănătoare, dar nu toţi matadorii atacaţi de taurii cu care luptau au avut şansa lui Jose. Anul trecut, de pildă, matadorul spaniol El Cordobes a fost străpuns de coarnele unui taur când animalul s-a întors pe neaşteptate împotriva lui.