Un meci de fotbal din România a durat doar 3 minute: "Murim de foame"

Publicat: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 19:35 // Actualizat: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 19:35 // Sursa: romaniatv.net

De o premieră tristă în fotbalul românesc am avut parte azi pe stadionul Olimpia din Satu Mare. Partida Olimpia-Metalul Reșița din cadrul etapei a 14-a din B2 va rămâne în istorie la capitolul cel mai scurt meci! A durat doar 3 minute și am avut parte de o singură repunere a mingii, scrie SATUMARESPORT.RO.

Fotbaliștii reșițeni au protestat față de modul inuman în care sunt tratați de oficialii clubului și au refuzat să mai joace...Au afișat un banner cu mesajul :

"Fotbaliști în 2015= SCLAVI!" și au purtat tricouri albe inscripționate cu "Murim de foame!" sau "Fotbalul românesc în derivă.AJUTOR!".

Arbitrul n-a putut face altceva decât să aștepte cele 3 minute regulamentare , timp în care portarul reșițean a refuzat să repună mingea din propriul careu, și să fluiere finalul...Sunt cu siguranță cele mai triste 3 puncte cucerite de Olimpia. Rămâne gestul de fair play al suporterilor sătmăreni care i-au aplaudat pe oaspeți pentru curaj și de asemenea tunelul respectului făcut la ieșire de elevii lui Csik prin care reșițenii au intrat la vestiare!

Rămâne de văzut dacă oficialii de la CASA FOTBALULUI vor înțelege mesajul și vor căuta soluții concrete. Căci e clar că fotbalul și putem chiar generaliza, sportul românesc la nivel de performanță, e la marginea prăpastiei. E un semn că sportul are nevoie de legi clare , și aplicabile, de finanțare prin care sportivii și antrenorii și cei care muncesc în fenomen să aibe garanția că sunt plătiți la adevărata valoare și că pot să ducă un trai decent!

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liga a doua Olimpia Satu Mare protest fotbal Satu Mare
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 nov 19:47
...De o premieră tristă în fotbalul românesc am avut parte azi pe stadionul Olimpia din Satu Mare. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net Citeste si......
1
EUR
4.7787
RON
11 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H