Un medic indian a sărit de la etajul 3 al unui imobil, de frica soţului amantei sale

Telenovelă cu iz indian la Timişoara. Un medic a sărit, luni, de la etajul al treilea unde locuia iubia lui, de frica soţului întors acasă pe neaşteptate. Acum, medicul de origine indiană, care profesează în Timişoara, este în stare gravă la spital.

14 iul. 2014, 11:23
Un medic indian a sărit de la etajul 3 al unui imobil, de frica soţului amantei sale

Un chirurg plastician de 35 de ani s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al unui bloc din Timișoara, de frică să nu fie prins în pat cu amanta de către soțul acesteia, potrivit evz.ro.

Bărbatul, un indian care a terminat Facultatea de Medicină în Timişoara și care lucrează la Clinica de Chirurgie Plastică Casa Austra din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Județean din Timișoara, a mers luni dimineața să își viziteze iubita, o femeie în vârstă de 32 de ani, la scurt timp după ce soțul acesteia a părăsit domiciliul conjugal. În focul pasiunii, niciunul dintre cei doi amorezi nu se aștepta ca bărbatul încornorat să revină în scurt timp acasă. Când acesta a deschis ușa, amantul, în disperare de cauză, și-a strâns hainele pe braț, a fugit cât de repede a putut și a sărit pe fereastra din dormitor.

Căderea de la etajul al treilea i-a fost fatală. El a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul unde este angajat, medicii acordându-i primul ajutor.