Un Mercedes Clasa S a ars ca o torţă. Maşina era a unui cunoscut om de afaceri din Iaşi VIDEO

O maşină de lux a ars ca o torţă luni noapte în cartierul Ciurchi, din Tătăraşi. Maşina, un Mercedes Clasa S, aparţinea unui cunoscut om de afaceri. 

24 iun. 2014, 07:46

Maşina fusese parcată, în jurul orei 22:00, de către un membru al familiei lui Gheorghe Cheşcu, una dintre cele mai bogate din oras, în Tătăraşi, scrie ziaruldeiasi.ro. În jurul orei 1, un bărbat a auzit ceva trosnind.

Citeşte şi Poziţii perfecte pentru sexul în maşina. Încearcă-le în aceasta vară, dacă vrei să-l impresionezi!

S-a uitat pe geam, a văzut flăcările şi a sunat imediat la 112. Au venit pompierii, care au stins incendiul. Focul a izbucnit în partea dreapta-faţă a autoturismului de lux. Au ars compartimentul motor şi bordul, iar parbrizul s-a spart. În scurt timp a ajuns la faţa locului şi Tudor Cheşcu împreună cu alţi doi bărbaţi. Unul dintre ei a zis că a parcat maşina în jurul orei 22, iar băiatul lui Gheorghe Cheşcu a precizat că autoturismul era cumpărat de două zile şi că a costat zeci de mii de euro.

Citeşte şi Fiica unui fost dictator, atacată şi jefuită în plină stradă. Hoţii au lăsat-o fără maşină

Criminaliştii ajunşi la faţa locului au fotografiat maşina arsă pentru a verifica dacă nu a fost un act premeditat. Din primele cercetări ale pompierilor, nu au fost găsite în jurul autoturismului sau dedesubt obiecte inflamabile.