Un microbuz plin cu români a luat foc în Germania! Autorităţile au intervenit de urgenţă

Incident teribil, miercuri seară în Germania. Un microbuz plin cu români a izbucnit în flăcări pe A17 din Germania, lângă Börnersdorf-Breitenau.

07 ian. 2021, 20:27
Un microbuz plin cu români a luat foc în Germania! Autorităţile au intervenit de urgenţă

Un microbuz plin cu români a luat foc în Germania! Potrivit primelor informații, microbuzul a luat foc din senin, imediat după ce a ieșit din tunelul Harthetunnel. Șoferul român a reacționat imediat și a tras pe dreapta.

Un microbuz plin cu români a luat foc în Germania! Autorităţile au intervenit de urgenţă

În microbuz se mai afla încă un român, pasager pe locul din dreapta, care a ieșit imediat din autovehicul. Șoferul a reușit și el să iasă, iar amândoi români au scăpat nevătămați.

Pompierii din Petrovice au intervenit imediat și au stins flăcările, însă microbuzul a fost mistuit.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului, informează saechsische.de.

Tragedia produsă de un șofer român, care circula pe sensul greșit, în Germania

În urmă cu două luni, Patru persoane au murit într-un accident produs miercuri seară pe o autostradă din Germania, după ce un șofer român a intrat pe sensul greșit de mers și s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

Polița germană a fost alertată marți seară, la ora 9:39, că un autoturism circula pe sensul greșit al autostrăzii A99, în apropiere de Munchen. Numai câteva momente mai târziu, a avut loc însă o tragedie.

Autoturismul intrat pe contrasens, condus de un român de 32 de ani, a lovit frontal o mașină care circula regulamentar. Acesta a murit pe loc, soartă pe care a avut-o și pasagerul din dreapta, un german în vârstă de 50 de ani.

În cealaltă mașină se aflau doi nemți, de 34 și 43 de ani, care au murit și ei în urma impactului violent.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanță și elicoptere ale serviciului de intervenții rapide, însă medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul celor patru victime.

Citeşte şi: Germania impune noi restricţii pentru populaţie şi prelungeşte lockdown-ul. Angela Merkel: „Măsurile pe care le-am decis sunt drastice”