Un microbuz s-a blocat într-un pasaj rutier din Arad. Șase persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite, miercuri seară, după ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de grinda unui pasaj rutier din municipiul Arad şi a rămas blocat când a vrut să treacă pe sub acesta. Șoferul, care era atent la GPS, nu a văzut indicatorul cu limita de înălțime.

10 ian. 2024, 22:18

Accidentul a avut loc sub pasajul rutier peste calea ferată care leagă centrul municipiului Arad de cartierul Grădişte. În microbuz se aflau 10 persoane, cinci pasageri și șoferul fiind răniți, potrivit aradon.ro. Șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la spital, iar celelalte cinci victime, care au răni uşoare, au primit îngrijiri la locul accidentului, întrucât au refuzat să fie transportate la spital.

Pasagerii din microbuz au afirmat că şoferul era atent la ecranul dispozitivului GPS şi nu a observat indicatorul care limitează înălţimea vehiculelor la doi metri pentru trecerea sub pasaj.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat, pentru AGERPRES, că șoferul microbuzului va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Arad.