Un MILIONAR din Braşov, în comă la spital. Ilie Luca a fost atacat de trei hoţi veniţi la furat

Un milionar din Braşov este în comă la spital, după ce a fost tâlhărit de trei bărbaţi. Ilie Luca, proprietarul lanţului de magazine alimentare Luca, a surprins nişte hoţi pe terenul său, moment în care aceştia l-au atacat. Omul de afaceri a suferit un atac cerebral.

10 oct. 2014, 13:52
Un MILIONAR din Braşov, în comă la spital. Ilie Luca a fost atacat de trei hoţi veniţi la furat

Un cunoscut om de afaceri din Braşov este în stare gravă la spital, în comă profundă, după ce, joi dimineaţa a surprins pe proprietatea lui trei hoţi. Ilie Luca, împreună cu doi angajaţi, s-a dus pe terenul agricol între Codlea şi Hălchiu, unde i-a observat pe cei trei indivizi, un bărbat de 56 de ani şi două ajutoare ale acestuia, în vîrstă de 21 şi respectiv 16 ani, care intenţionau să încarce într-o maşină 14 saci de porumb. În momentul în care milionarul a încercat să prindă unul dintre hoţi, a fost îmbrâncit suferind răni la nivelul mâinii.

În momentul altercaţiei, Luca a făcut un accident vascular cerebral şi din păcate în acest momen se află în comă la spital.

„Unul dintre angajaţii victimei a sunat la serviciul de urgenţă 112 pentru a chema ajutoare. La sosirea ambulanţei, victima, în vîrstă de 75 de ani, era inconştientă şi se pare că a suferit un accident vascular cerebral. Deocamdată nu se poate stabili o relaţie de cauzalitate între starea victimei şi agresiunea fizică. Nu au fost găsite alte urme de violenţă pe corpul victimei”, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Cei trei indivizi au fost prinşi în cursul zilei de vineri, iar procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspectul principal Grama Gheorghe Dănuţ sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Suspectul principal a fost prezentat, vineri, Judecătoriei Braşov, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.
Ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi în libertate pentru tentativă de furt calificat.

Ilie Luca, în vîrstă de 75 de ani, deţine lanţul de magazine alimentare Luca.