Un milionar şi-a DISTRUS maşina de sute de mii de euro cu un TOPOR, în public: O REPAR doar ca să o stric iar

Pourmohseni Hadi, un cunoscut om de afaceri de origine iraniană și-a distrus ultima maşină achiziţionată, un BMW M6 de 120.000 de euro, în fața Salonului Auto de la Frankfurt, după ce compania producătoare nu a fost în stare să rezolve problemele vehiculului.

18 sept. 2013, 20:36
Un milionar şi-a DISTRUS maşina de sute de mii de euro cu un TOPOR, în public: O REPAR doar ca să o stric iar

Omul de afaceri iranian a ales Salonul Auto de la Frankfurt, locul unde sunt lansate cele mai noi maşini din lume, pentru a protesta într-un mod inedit, după ce BMW nu a reuşit să îi repare maşina, potrivit Bild.

Citeşte şi Un chinez nemulţumit face praf un Maserati la deschiderea unui salon auto VIDEO

Astfel, împreună cu un amic, el a distrus mașina complet, folosindu-se de un ciocan și un topor. Mai mult, tot incidentul a fost filmat, devenind viral pe Youtube.

Bărbatul povesteşte că a cumpărat maşina din Italia, fiind vorba de un BMW M6 de generaţie anterioară. Cu toate că a plătit 120.000 de euro, imediat după ce a început să o conducă, şoferul a avut mai multe probleme, pornind de la zgomotele ciudate pe care le făcea maşina până la vibraţiile cutiei de viteze. Chiar dacă a dus de mai multe ori maşina la reparat, nimeni nu a putut să rezolve neplăcerile. 

Citeşte şi S-a răzbunat pe patron: A distrus o maşină de lux cu toporul

Iranianul se află în proces cu compania BMW, dar el s-a hotărât să folosească această formă de protest într-un moment în care ştia că va atrage atenţia. Inedit este faptul că Hadi a declarat că va repara maşina, urmând să o parcheze în faţa parlamentului german, doar pentru a repeta distrugerea cu ajutorul toporului şi a ciocanului.