Un militar a fost fotografiat în timp ce era BATJOCORIT de colegi deoarece nu a vrut să bea cu ei

Un tânăr de 18 ani, militar în armata britanică, a fost batjocorit într-un mod scandalos în timp ce se afla într-o tabără de pregătire în Germania. Astfel, deoarece nu a vrut să bea cu colegii lui, el a fost dezbrăcat, iar mâinile şi picioarele i-au fost lipite cu bandă, în timp ce patru militari îl agresau. 

10 sept. 2013, 16:20

Tânărul de 18 ani a povestit că a fost visul lui să ajungă în armată, dar acum vrea să plece, după ce a aflat că urmează să fie judecat pentru dezertare, deoarece a plecat din tabără nemţească imediat după ce a fost agresat de colegi, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Londra a trimis un milion de euro cu avionul militarilor britanici din Cipru

Miliarul a declarat că s-a săturat să fie abuzat. Cu toate acestea, el a semnat un contract pentru o perioadă de patru ani şi este nevoit să îl respecte, fiind obligat să se întoarcă în Germania, alături de oamenii care şi-au bătut joc de el în cele mai crude moduri, urmând să plece cu aceştia într-o misiune de patru luni în Afganistan. Mai mult, victima are şi imagini din seara în care a fost dezbrăcat, iar mâinile şi picioarele sale au fost legate. 

Citeşte şi Un militar chinez, la un pas de moarte după ce a scăpat din mână o grenadă VIDEO

Trei dintre colegi au venit în camera mea. M-au dezbrăcat şi m-au legat de mâini cu bandă, apoi mi-au lipit-o pe cap. M-au tras pe coridor. Câţiva oameni au început să mă fotografieze şi m-au lăsat întins în timp ce ei au plecat să fumeze. Am reuşit să mă elibereze. Totul a durat cam zece minute. Dacă aş fi fost îmbrăcat în haine civile, acei oameni ar fi fost arestaţi, dar aceasta este doar o zi normală de armată„, a povestit el.