Un militar britanic a fost ucis în Siria, în explozia unui dispozitiv artizanal UPDATE

Un membru al forţelor speciale britanice a fost ucis în urma unei explozii produse în Siria, anunţă Ministerul britanic al Apărării, citat de site-ul postului Sky News.

30 mart. 2018, 17:13
Un militar britanic a fost ucis în Siria, în explozia unui dispozitiv artizanal UPDATE

UPDATE: Doi membri ai coaliţiei internaţionale antijihadistedin Siria – un american şi un britanic – au fost ucişi şi cinci sunt răniţi după ce dispozitivul exploziv a sărit în aer, în Minbej, în nordul Siriei, au confirmat surse oficiale, vineri.

Un militar britanic a fost ucis în Siria. „Confirmăm cu regret că un membru al forţelor armate britanice a fost ucis în explozia unui dispozitiv artizanal, în Siria.

Militarul participa alături de trupe americane la o operaţiune contra reţelei Daesh” (Stat Islamic), a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului britanic al Apărării.

Citeşte şi Rusia respinge acuzaţiile privind folosirea de bombe incendiare în Siria

Anterior, armata americană anunţase că doi membri ai coaliţiei internaţionale conduse de Statele Unite au fost ucişi în Siria, iar alţi cinci au fost răniţi.

Un oficial sirian a declarat pentru agenţia Associated Press că explozia a avut în oraşul sirian Manbij, cu populaţie arabă şi kurdă.