Un mire din Craiova a pierdut darul de la nuntă la păcănele. Incredibil cum a reacţionat mireasa

Poveste cu final nefericit! Așa s-a terminat o căsnicie după doar câteva ore după ce doi miri și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu. Întâmplarea a avut loc în Craiova, iar motivul este incredibil! Totul a plecat de la un gest făcut de mire imediat după ce s-a strigat darul.

13 oct. 2018, 09:30
Un mire din Craiova a pierdut darul de la nuntă la păcănele. Incredibil cum a reacţionat mireasa

O tânără din Craiova va ține minte pentru toată viața noaptea nunții ei, scrie cancan.ro Și nu ca pe o amintire frumoasă, ci ca pe un coșmar. Bărbatul care i-a jurat iubire și mai ales încredere eternă în fața lui Dumnezeu i-a făcut cea mai urâtă surpriză din viața ei, la doar câteva ore după ce s-au căsătorit.

Citeşte şi Scandalos! Un mire a fugit în timpul nunţii cu toţi banii primiţi de la invitaţi

Mânat de viciul jocurilor de noroc, mirele a cedat ispitei după ce a adunat banii primiți în dar după nuntă și a dat bir cu fugiții la un cazino chiar în timp ce mireasa dormea. A „spart” 40.000 de lei, bani declarați din start pierduți. Toată acțiunea s-a consumat în doar 2-3 ore, după care mirele s-a întors în pat, lângă proaspăta lui nevastă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Când s-au trezit amândoi, au decis să meargă împreună să achite costurile nunții. S-au urcat în mașină, toate bune și frumoase, doar că mirele a început să fie măcinat de conștiință și a fost nevoit să-i recunoască soției că banii au dispărut la propriu peste noapte.

Femeia a tras mașina pe dreapta și a ascultat șocată toată povestea. Nu au mai ajuns amândoi la destinație, pentru că mireasa a decis să divorțeze imediat!