Un model celebru, NUD pe internet. Vezi fotografia care i-a scandalizat pe fanii vedetei

Vedetele care obişnuiesc să socializeze foarte mult cu fanii pe Internet au în ultima vreme tendinţa să sară calul şi să împărtăşească mai mult decât ar trebui. Dovada vie a acestui lucru este gestul modelului Chrissy Teigen, cunoscută datorită colaborării cu Sports Illustrated, care a postat pe Twitter o fotografie în care apare nud, în timpul unei şedinţe de bronzare artificială.

08 mart. 2013, 16:28
Un model celebru, NUD pe internet. Vezi fotografia care i-a scandalizat pe fanii vedetei

Chrissy Teigen este unul dintre apreciatele modele ale revistei Sports Illustrated, însă ultima ei ispravă riscă să-i strice renumele. Frumoasa în vârstă de 27 de ani a postat pe Twitter o fotografie în care apare complet dezbrăcată în faţa unui make-up artist care îi aplică pe piele autobronzant.

CITEŞTE ŞI: Cele mai sexy 10 top modele ale tuturor timpurilor, apărute în Sports Illustrated GALERIE FOTO

Foto: Twitter

Dacă alte vedete care au postat fotografii prea deocheate pe reţelele de socializare au încercat măcar să pară că acestea le-au „scăpat” pe Internet, Chrissy Teigen a postat alături de fotografie şi un comentariu care face ca intenţia să fie evidentă. „Dacă nici asta nu îmi va aduce suspendarea contului, nu ştiu ce ar putea să o aducă”, a scris modelul de la Sports Illustrated.

După valul de comentarii pe care le-a atras apariţia sa nud, Chrissy Teigen a decis să şteargă poza urcată pe Instagram.