BURLACUL 2015 live. Cum arată femeia ideală pentru „burlacul” Andrei Andrei FOTO

BURLACUL 2015 live: 20 de tinere, diferite ca înfățișare și fel de a fi, dar unite de același scop, să-l cucerească pe "Burlacul" Andrei Andrei, intră în competiția de la Antena 1 pentru cel alături de care își pot petrece restul vieții. Andrei are deja idee de cum arată femeia ideală.

15 ian. 2015, 11:14

BURLACUL 2015 live: Andrei le cunoaște pe frumoasele femei care râvnesc la inima lui într-un cadru de poveste, Domeniul Manasia, iar pretendentele, ferm convinse că o primă impresie puternică nu se uită niciodată, își scot la înaintare întregul arsenal de seducție, scrie antena1.ro. Studente, artiste, femei puternice, cu povești de viață uluitoare speră să își facă o apariție de zile mari și îi pregătesc lui Andrei, pentru prima întâlnire, cadouri care mai de care mai speciale și suprinzătoare.

Citeşte şi Lovitură pentru PRO TV. Este fără precedent

Andrei declară că, în ceea ce-l privește, femeia ideală trebuie să fie „normală, dar să aibă nebunia ei, caldă, naturală, sinceră”, iar cele 20 de tinere vor avea la dispoziție doar două ore pentru a-l convinge că se pot ridica la nivelul idealului său și că merită să fie luate în călătoria vieții lor, în Portugalia.

Ritualuri de seducție, unele mai discrete, altele de-a dreptul îndrăznețe, replici cu subînțeles, schimburi de priviri și chiar conflicte izbucnite, nimic din toate acestea nu va lipsi din prima ediție din cel de-al V-lea sezon al emisiunii „Burlacul” pentru că, la final, în cadrul ceremoniei trandafirului, doar 10 norocoase vor primi biletul către Portugalia. Care sunt acestea, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Citeşte şi Andreea Mantea, probleme mari cu sarcina. „I s-a facut rău…”

Noul protagonist, modelul Andrei Andrei declară că, în ceea ce-l privește, femeia ideală trebuie să fie „normală, dar să aibă nebunia ei, caldă, naturală, sinceră”, iar cele 20 de tinere vor avea la dispoziție doar două ore pentru a-l convinge că se pot ridica la nivelul idealului său și că merită să fie luate în călătoria vieții lor, în Portugalia.