Un model Victoria Secrets, probabil cea mai sexy MĂMICĂ. Cum arată femeia la doi ani după NAŞTERE

Una dintre cele mai cunoscute modele ale faimoasei companii Victoria’s Secret a fost fotografiată în timp ce se afla cu fiul ei în Miami, la plajă. Doetzen Kroes este considerată una dintre cele mai sexy mămici din lume, modelul olandez fiind în topul celor mai frumoase femei de pe glob.

25 mart. 2013, 12:16

Doetzen Kroes nu este doar frumoasă, ci şi o femeie de succes, după ce câştigă aproape şapte milioane de dolari anual. În vârstă de 28 de ani, modelul olandez lucrând cu celebra casă de modă Victoria’s Secret, fiind angajată din anul 2008 ca „Angel” (înger). De asemenea, ea are un cotract cu compania L’Oréal.

Citeşte şi O actriţă de succes îşi face poze DEZBRĂCATĂ complet în oglindă FOTO

Ea a fost surprinsă de fotografi în timp ce se afla la piscină alături de fiul ei în vârstă de doi ani, Phyllon Joy Gorré, după ce a vizitat America alături de soţul ei, DJ-ul Sunnery James care participă la festivalul Ultra Music Festival.

Citeşte şi Bună la TRUP şi SUFLET: Ultimul pictorial sexy al unei prezentatoare TV, înainte să devină ASISTENTĂ

Îmbrăcată într-un bikini în culori psihedelice, Doutzen prezintă un fizic impecabil, cu un abdoment tonifiat şi sexy. Cu un astfel de corp, este greu de crezut că în urmă cu doar doi ani ea a avut un copil. Cu toate acestea, vedeta recunoaşte că nu recurge la înfometare, mâncând orice vrea, însă cu moderaţie.

Citeşte şi Modelele de la Victoria’s Secret se pregătesc de vară prezentând ţinute SEXY GALERIE FOTO

„Dacă comand cartofi prăjiţi îmi cumpăr şi o salată şi împart totul cu prietenii. Nu îmi spun să nu mănânc nimic sau să stau departe de zahăr, cartofi prăjiţi sau alte mâncăruri prăjite delicioase. Dar mănânc cu moderaţie”, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un îngeraş Victoria’s Secret, în cea mai mică pereche de chiloţi tanga FOTO